Lördag 101127

I dag är jag faktiskt uppe i tid. Har varit så off de senaste veckorna, har inte kunnat sova på nätterna utan somnat någongång mellan 6-7,30 sen sovit där efter. Det har varit så mycket med allt den senaste tiden så saker och ting bara snurrar i skallen och alla måsten gör sig påminda när jag ska försöka sova. NU verkar det som om saker och ting ska lugna ner sig, för ett tag i alla fall och i natt har jag sovit 13 timmar:D

Med bebisarna i magen är allt jättebra=) Dom sprakar och håller på, Johan har fått känna på både en och två sparkar den senaste tiden. Det är många som frågar om det känns annorlund att vänta tvillingar och det kan jag tala om att det gör!
Allt är verkligen dubbelt upp. Tröttheten och illamåendet framför allt, magen är ju betydligt större än vad den "ska" vara. Mitt sf mått i vecka 20 låg på 26cm :S Jag frågade min BM hur stor den skulle bli och hon sa att dom räknar att sf måttet ska ligga på 45cm i vecka 38! Det betyder att min mage ska väa ungefär 20cm till hur det nu ska gå till!!

På Tisdag så bär flyttlasset av igen! Äntligen ska vi få tillträde till huset som jag väntat!
Jag har planerat alla rum in i minsta detalj haha. Möblerat det om och om igen i huvudet de senaste 2 månaderna.
Jag längtar så jag håller på att avlida! Det mesta är nu packat och i dag ska jag/vi ta tag i det sista men först måste barnen få komma ut och rastas en stund;) Ska strax hämta Tova och hennes kusins barn Alicia hos Tovas pappa sen ska vi gå på julmarknad som Tova älskar att göra:)

I eftermiddag blir det packning och städning här hemma och i kväll blir det mys med mina underbara pojkar då Tova ska tillbaka till sin pappa.


då var det dax igen! På senaste ul så änd...

då var det dax igen! På senaste ul så ändrade sig läkarna helt plötsligt och bestämde sig för att det var tvåäggstvillingar i min mage och de tyckte sig se en av varje:) på nästa ul i v28 så ska det kollas mer noga, spännande!


RSS 2.0