Förvånad

Jag måste säga att jag är oerhört förvånad över att jag gått så här länge med tvillingarna...
Jag trodde minsann att dom skulle kommit för flera veckor sedan.
Vi var inne på förlossningen förra veckan i tron om att det var påväg men icke det var bara ett falsklarm och sedan dess har jag inte kännt ett smack av att nåt skulle vara på gång.

Nu när jag gått så här pass långt hoppas jag verkligen att de håller sig tills på Torsdag då det är dax för snittet.

I dag har vi varit på leklandet i karlskrona med josse, elton och malou. Till och med den gravida mamman gjorde ett tappert försök till att klättra lite i borgen, halvägs upp fick jag inse mina begränsningar och klättra ner igen! Kan ju säga att jag somnade osm en stock när vi väl var hemma igen. Nåt så jobbigt har jag inte gjort på länge!

Fick lite tråkigt besked när vi kom hem och det är att vår nya tvillingvagn förmodligen inte kommer att hinna fram innan vi åker till BB vilker jag är grymt besviken på:( Hade gärna pillat med den lite innan twinsen ska ligga där men men det får väl gå iaf. Mamma får nog hämta ut den när den väl kommer.

I morgon blir det loppis i parken och sedan ska jag in på miljö och röjja lite så dom tar tag i sig själva och fixar Mios vagn som dom skulle gjort för flera veckor sedan men där händer aldrig något.
Först var det bromsen som inte funkade och efter 3 veckors tjatr ordnade dom det, nu är det plastbitarna man håller i för att fälla ihop vagnen som ramlat bort samt är hela vagnen sne. Tycker att betalar man dyra pengar för en vagn så ska den fanimej hålla oxå den är köpt i augusti så sönder ska den inte vara. Funderar på att tvinga dom till en  reklamation så köper jag mig en vagn på nåt annat ställe där det är lite bättre service.

Nu sääängen

morgonen började med ett besök hos barnmor...

morgonen började med ett besök hos barnmorskan och bebisarna ligger fortfarande med rumpan ner:( fick i alla fall igenom att Johan kommer att få stanna på BB med oss och inte bli hemskickad. Har inte bestämt mig för om jag ska vara vaken eller sövd än, kommer nog inte ta det beslutet förrän vi skrivs in. Feg känner jag mig men är helt ärligt livrädd! Drömde i natt att jag blev snittad och det var ju såklart inte alls farligt men en riktig fegis är jag när det gäller detta! Efter bm blev det lite tjabb nere hos karlshamns energi men skam den som ger sig! Fick rätt till slut:D 4375 kr sparade minsann;) Har betalt vår nya vagn nu så nu väntar jag med spänning på att den ska komma, den bör vara här innan nästa vecka. Öf hann vi oxå med i dag och det va lika trevligt som vanligt:) Tova har ett par beundrare där. Får alltid frågan om det inte är spännande nu när det är så nära, visst gör jag det! Men det jag ser fram i mot mest av allt är att få känna mina fingertoppar igen hahaha. Mina fingertoppar har varit avdomnade i över en månad och det är inte mysigt.


oj va det hänt saker den senaste tiden och...

oj va det hänt saker den senaste tiden och jag har typ aldrig tid att uppdatera! Så låt oss börja från början hehe. Förra veckan fick vi åka in till förlossningen och stanna där över natten för vi trodde de små liven vill ut men så var icke fallet, ett dygn senare fick vi åka hem igen och det var skönt! Enda plusset med vår natt där var att jag insåg att jag packat helt fel grejer i bb-väskan så det va bra med vår test runda haha. Flytta ska vi minsann göra igen och jag antar att det inte är någon som blir förvånad!? Varken jag eller Johan trivs i huset eller asarum för den delen ska bli så skönt att flytta in till stan igen!! Tänk att bara kunna ta vagnen och gå en runda på stan utan att det ska vara ett jävla projekt med körning hit och packning dit. Jag är en stadsmänniska. Fick hem liftarna till tvillingvagnen förra veckan, som jag väntat på dom och så besviken jag blev! Emmaljunga och jag är inte bästisar längre! Har alltid älskat deras vagnar.... Dom var så smarta att dom gjorde 09ans modell (som vi hade) 9cm smalare än 10an vilket säkert är jätte smidigt när man ska in överallt bara det att liftarna inte passade! Fattades en hel massa cm så dom låg i princip på varann och jag ville bara sparka på vagnen! Vagnen åkte ut på blocket och bor numera i Kalmar. Nu är den någonannans problem! Nu väntat jag med spänning på att min nya vagn ska komma hem!! Jag hoppas hoppas hoppas att den hinner bli levererad innan bebbarna kommer ut men världen går ju inte under om den inte gör det. Den har 10 dagar på sig:) Jag ska börja rensa lite i källaren i veckan och börja packa lite smått. Jag vet ju inte hur jag kommer att må efter snittet så lika bra att göra så mycket som möjligt innan! Då får jag det på mitt sätt;)


vill oxå säga att de 4375kr Karlshamns ene...

vill oxå säga att de 4375kr Karlshamns energi vill ha är motsvarande att vi inte skulle betalt el där på ett helt år då vår månads kostnad låg på 350-400kr och vi bodde bara där 7 månader och vi betalade el alla dessa 7 månader:)


måste bara berätta om vår maximala otur nä...

måste bara berätta om vår maximala otur när det kommer till el! Förra månadens räkning var helt av en annan värld och jag höll på att svimma när jag öppnade kuvertet! Nog om det, den är betald och jag vill aldrig mer se den. Härromdan Ringde jag för att anmäla att vi ska flytta och att vi vill ha el till nya adressen från 1maj ( detta är Karlshamns energi, det andra eon) jag får då reda på att vi inte kommer att få någon el förrän våra gamla fakturor är betalda, say what?!?! Vilka jävla fakturor?!?! När vi bodde på Drottninggatan så hade vi Karlshamns energi och vi anmälde vår flytt därifrån 1/11. Men enligt dom så flyttade vi 1/2. Eh nej! Nu påstår dom iaf att vi ska betala fakturorna som ligger på sammanlagt 4375kr! Är dom inte kloka?! I morgon ska jag traska in på Karlshamns energi och ta mig ett snack med dom. Nu till sista saken gällande el. I går var svärfar och svärmor här och åt, efter en runda i trädgården upptäcker svärfar en elkabel som går från vår källare ut i trädgården. Jag har aldrig sett denna innan då den legat under snön... Svärfar följer kabeln och inser att den leder till grannens garage!!!!!!! Den satt inkopplad i ett av våra el uttag i källaren och vad han haft den till kan man undra. Sladden är utdragen och i morgon när grannen är på jobbet ska Johan kolla om han kan se nåt inne i garaget. Lite fräckt om han har nåt inkopplat där, då blir det en polisanmälan vill jag lova!


RSS 2.0