Vilken hemsk kväll jag hade igår! Helt öve...

Vilken hemsk kväll jag hade igår! Helt övertygad om att det var dax att föda, men icke.... Efter ett par timmar med massa förverkar så somnade jag och sov så gott så! Det är likadant nu i kväll men inte fullt så smärtsamma som dom var igår. Ska erkänna att jag gärna hade fött nu även om det är liiite förtidigt men jag pallar verkligen inte me detta snart. Jag känner mig som en fånge i min egen kropp som jag hatar mer än något annat nu förtiden! Att jag hade gått upp 4kg på 2 veckor gör ju inte saken ett dugg bättre! Förra gången hade jag inte gått upp ett gram sen PANG 4.kg på en gång! Jävla skit! Hos bm gick det bra trots vikten hjärtljuden låg på 130 och 134 magen har nu växt till 42cm och bebisarna ligger fortfarande med rumpan ner... På måndag ska vi på ul och kommer då förmodligen att få en tid för kejsarsnitt, det värsta som jag kunde tänka mig. Folk säger till mig att det viktiga är att dom kommer ut friska etc etc men jag blir lika irriterad varje gång jag hör det! Visst det är viktigast att dom kommer ut friska men när man uttrycker sin oro så ska den bara tryckas ner och stoppas under mattan och inte pratas om! För nej inte ska man väl prata om jobbiga saker inte!! Allt ska jämt vara rosa moln och så jävla bra hela tiden. Men tyvärr är inte livet så! Jag kan redan nu föreställa mig hur set kommer bli efter snittet (om det blir snitt) anledningen till att jag är så orolig för just snitt är att jag är rädd att hamna i samma mörker som jag var i efter det att Tova föddes och det var hemskt. I ett år mådde jag så dåligt och det fanns ingen som hjälpte mig och jag kan nästan se mig själv må så dåligt efter ett snitt jag vet inte varför det bara känns så. Säger någon till mig att jag inte ska tänka så så blir det en smäll på näsan;) man kan inte hjälpa hur man tänker och jag tänker minsann inte sopa mina känslor under mattan och inte prata om dom!


allt blev inte så bra som vi hoppades på:(...

allt blev inte så bra som vi hoppades på:( nya tag nästa vecka! Det bara ska gå:) Denna vecka har varit full av aktiviteter;) måndag var vi i Karlskrona som vanligt, behöver inte gå in på varför... De vi litar på vet varför. Tisdag var vi på öppna förskolan jag och mio efter att vi lämnat tovis på dagis, blev lite sena till dagis för det var en viss dam som tvunget skulle fixa håret innan hon gick någonstans;) efter förskolan var vi en snabbis hos anna och drack kaffe, allt för länge sedan sist. Hann även en snabbfika med Ruda och lilla älskade Tilly, det är inte klokt vad hon växt! Onsdags blev det öppna förskolan igen, lika trevligt som alltid och i torsdags drog vi till holjebadet och roade oss:) har nog aldrig sett mina barn så trötta! Mio älskade leklandet och Tova kunde inte få nog av rutchkanan:) fredags blev det ytterligare ett besök på öppna förskolan och efter det en efterlängtad fika med Hanna och noel<3 noel är en härlig liten kille med allt för många kommentarer hihi älskade:) Hannas mage var så "liten" och söt:) liten var den väl egentligen inte men jag jämför ju med min och då är allt mini haha, den var hur som helst jättefin! Längtar nästan lika mycket till hennes Bebbe kommer är så nyfiken på vad hon har där inne. Jag gissar på en liten flicka:) sprang även på Frida och Angelica och hann byta några ord med dom. I lördags var mannen i huset på bio och jag var ensam med barnen, dom skötte sig hann både städa, laga mat ochhänga upp nya gardiner:) mios dåliga attityd dök upp vid 7 och Tova tjatade om sängen så jag la båda två vid den tiden och efter det var jag mest uttråkad i min ensamhet! Vid 10 kom <3 hem och mös med mig:) i dag söndag har varit en lugn dag, var och hälsade på josse och lilla elton en runda och sen lagades det mumsig kalops:) det var denna veckan det! I morgon blir det Karlskrona igen och sen får vi se vad veckan har att bjuda på? Ett och annat besök på öppna förskolan blir det iaf då Tova har sportlov:) Natti


att livet är så pass upp och ner som det ä...

att livet är så pass upp och ner som det är ibland är ju skit jobbigt!! I dag har varit en mycket blandad dag. Ultraljudet i dag visade det jag fruktat för sedan senaste ultraljudet. Bebisen hade vänt sig, synd bara att det var fel bebis! Nu ligger båda gossarna i säte:( doktorn försökte vara optimistisk och sa att det fortfarande finns chans att dom vänder tillbaka men det tror jag knappast så lite plats som dom har nu. Det var den jobbiga biten av dagen, när vi satt i bilen fick vi ett överraskande samtal som bara var positivt:D vad det handlande om avslöjas inte förrän nästa vecka;) vill ju inte att nåt ska gå fel när allt kan bli så bra.


nu börjar det bli riktigt trångt i magen o...

nu börjar det bli riktigt trångt i magen och det märks! Kommer knappt några sparkar alls längre men känner armar, ben och knän som far kors och tvärs över magen dagarna i ända! Denna vecka har jag spenderat min tid på soffan och det märks otroligt mycket på mina foglossningar. Vila gör verkligen underverk:) i dag ska vi in till stan på lite hemliga ärenden;)


RSS 2.0