det uppdateras inte så ofta här haha. N...

det uppdateras inte så ofta här haha. Nu har vi fått tid för vårt ultraljud och det är på tisdag och jag är ärligt skit nervös! Har levt i lite förnekelse hela denna graviditet för jag är så säker på att det inte blir några bebisar. Känns som om är det inget fel på dom nu kommer det att bli?! Sjukt att tänka så men kan ärligt inte hjälpa det, har 2 friska och underbara barn nu så varför skulle ja vara välsignad nog att få 2 till? Dom säger att man ska njuta av sin graviditet men jag gör inte det pga den konstanta oron och ångesten över att nåt kan hända.


har suttit här och lipat hela dan. I natt ...

img_5797 (MMS)

har suttit här och lipat hela dan. I natt fick finaste Emelie Ruda en liten flicka. 04,15 väcktes jag av ett sms där det stod att hon var ute. Redan då började tårarna spruta haha. Kunde knappt somna i natt då jag visste att det var dax för henne:) nästa tårar kom när jag ser vad hagge skrivit på fejjan om vilken kämpe hon var, så imponerad av henne så det går inte att beskriva<3 skulle kolla webbisar nu och ser att det föddes en liten Tova i går, då var det kört igen! Jävlar hormoner:s


uppdatering är det väl dax för! Var hos...

uppdatering är det väl dax för! Var hos doktorn i går blev ett VUL och ett vanligt UL allt såg bra ut twinsen mådde kanon, även denna doktor tycker att det är enäggstvillingar som bor i mig. Skiljeväggen är bara 1,7mm och tydligen delar dom moderkaka vilket är mindre bra. Positivt var att den flyttat upp och ligger inte längre för hålet, får hoppas att den stannar där oxå:) ska på vanliga RUL den 26e oktober och nästa besök hos bm blir inte förrän i november. En annan glad nyhet är att vi har hittat hus:D 1 Januari blir vi Asarumsbor. Det var värt att missa alla lägenheter vi tittat på. Vår nuvarande hyresvärd har en villa i Asarum som han hyr ut så det kunde inte bli mer perfekt då han är en kanon värd och vi vill ju inte lämna honom. 2 plans villa på 150 kvm så får vi plats med alla våra ungar haha och bäst av allt är att katterna kan vara ute!


kan inte sova efter denna jävla dagen! I ...

kan inte sova efter denna jävla dagen! I dag fick jag höra att det är inte intressant att veta om barnen i magen lever, det får vi ändå reda på förr eller senare?! Åkte in till Gyn i dag för vilken gång i ordningen vet jag inte, har nästan varit där mer än hemma senaste tiden känns det som. Blöder till och från mest hela tiden och efter 4 dagars konstant blödning åkte vi in igen och den "trevliga" läkaren sa då detta till oss. Hon ville inte göra nåt VUL för vi får ändå reda på om dom lever om 5 veckor när det är dax för Rul. Hur man nu kan resonera så begriper jag inte. Ångesten och ororn är på Max nu vill ja lova.


vet att jag varit dålig på att blogga men ...

vet att jag varit dålig på att blogga men det har varit så otroligt mycket den senAste tiden så ingen kan förstå. Återkommer!!


RSS 2.0